Cambridge

Binnen het Cambridge Weight Plan kun je kiezen uit verschillende programma’s. Op deze wijze heb je de maximale vrijheid en flexibiliteit om het beste resultaat te behalen. Het juiste programma wordt bepaald in overleg met jouw consulent.

Cambridge 500

Cambridge Weight Plan programma
Het Cambridge 500 programma is een totaalvoeding van nog geen 500 kilocalorieën per dag, die al je reguliere maaltijden vervangt. Je maakt gebruik van shakes, repen, soepen en pap. De basis voor het afslanken is een beperking van de koolhydraten, in combinatie met voldoende eiwitten. Cambridge 500 brengt je lichaam na drie dagen in milde ketose: een vetverbranding die het hongergevoel opheft. Het complete assortiment, de voedingswaarden en de prijslijst van de Cambridge 500 producten vind je hier.

Cambridge 800

Cambridge Weight Plan programma
Bij het Cambridge 800 programma wordt er naast maaltijdvervangers een zelf bereide (avond)maaltijd gebruikt. Binnen dit programma kun je kiezen uit een calorie-inname van 800, 1.000 of 1.200 kilocalorieën per dag. Cambridge 800 is geschikt voor mensen die een voorkeur hebben voor een zelfbereide maaltijd, of omdat er fysiek zware arbeid moet worden geleverd. Ook kan Cambridge 800 een oplossing bieden voor mensen die vanwege medische contra indicaties het Cambridge 500 programma niet mogen volgen. Het complete assortiment, de voedingswaarden en de prijslijst van de Cambridge 800 producten vind je hier.