Consulenten Slank&Sterk

fotoCB-91x104

Laura Mahespalsingh-Egberink

Je zoektocht naar een manier om van je overgewicht af te komen is gestart, anders las je dit stukje nu niet. Je wil ervan af en hebt het waarschijnlijk al op verschillende manieren geprobeerd. Je wil graag afvallen en je hebt positieve berichten gehoord over het Cambridge Weight Plan, maar je leest en hoort ook ”enge” verhalen van personen die hun overgewicht er net zo hard weer bij op kregen als dat het eraf ging. Waarschijnlijk twijfel je of wel of niet moet gaan starten.. Geloof me, ik ken het gevoel en ik neem die twijfel graag bij je weg.

Mijn naam is Laura Mahespalsingh en ik wil je graag begeleiden! Ook ik begon op een soortgelijke manier met zoeken naar iets dat écht werkt. Hoewel ik het Cambridge Weight Plan kende durfde ik er gek genoeg zelf in eerste instantie niet mee te starten. Omdat het me na een lange tijd proberen niet lukte zelfstandig de kilo’s eraf te krijgen heb ik toch besloten het een kans te geven. En met succes! Dankzij het Cambridge Weight Plan EN met behulp van een goede consulente is het me gelukt mijn overgewicht eraf te krijgen en eraf te houden! Nu is het jouw beurt! Zelf ben ik nu 5 jaar actief in ondersteuning en begeleiding van cliënten (eerst ter ondersteuning in de praktijk van Karin Egberink, die ondertussen al 8 jaar consulente is bij Slank en Sterk Hengelo en Haaksbergen en de laatste 2 jaar zelf, als consulente). Naast het zelf ervaren te hebben, heb ik met eigen ogen mogen zien hoe cliënten afvielen en op gewicht bleven. Ook Jeroen Bertelink, die ondertussen bekend is in Twente omdat hij erg goed en effectief afviel en nu al ruim twee jaar op gewicht is, is voor begeleiding in onze praktijk geweest.. En daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op! Wat je streefgewicht ook is, ik weet zeker dat ik ook JOU bij kan staan! Aan de hand van het vernieuwde Cambridge Stappenplan volg je een programma dat bij jou en je leefstijl past. Wanneer je dan je streefgewicht behaald hebt, help ik je beetje bij beetje weer volop te genieten van ‘normale’ voeding én op gewicht te blijven.

Wacht niet langer en bel, mail, app me, of laat een bericht achter op deze pagina. Kom hoe dan ook in actie!

Samen gaan we ervoor, je bent van harte welkom in onze praktijk, dit keer gaat het je lukken!

Met vriendelijke groet,

Laura Mahespalsingh 06-13710494

 


Karin Egberinkimg_0070-nl_paspoort-35x45_mm-91x104

Welkom bij afslankstudio Cambridge Weight Plan “Slank en Sterk” Hengelo Iedereen die wat aan zijn of haar gewicht moet doen, beveel ik het Cambridge dieet aan, want echt, het werkt!

Ik ben Karin Egberink en sinds januari 2009 onafhankelijk consulent voor het Cambridge dieet in Hengelo. Sindsdien heb ik al heel wat mensen mogen helpen om af te vallen en hun streefgewicht te bereiken! Ongeacht hoeveel u wilt afvallen, met het Cambridge Weight Plan gaat u uw doel behalen! Een aantal jaren geleden is een van onze cliënten verkozen tot Afslanker van het Jaar 2012 Check daarvoor deze link: http://www.cambridgeweightplan.nl/artikel/detail/verkiezing-afslanker-van-het-jaar-2012. En onlangs weer een client van ons Afslanker van het Jaar 2016 : Jeroen Bertelink !

Zelf ben ik ook  afgevallen met dit geweldige dieet. En tevens mijn man.De eerste paar dagen zijn even zwaar, maar daarna wordt het eigenlijk alleen maar makkelijker. Bij dit dieet is de weegschaal voortaan je grootste vriend. Je ziet voortdurend vooruitgang. Cambridge heeft mezelf geholpen naar een nieuwe levensstijl met gezonde voeding, waardoor ik nu alweer 7 jaar op gewicht gebleven ben. Iets wat mij met andere diëten nog nooit gelukt was !

Wat kan ik als consulent voor u doen? Ik help u eerst bij het afvallen en het daarna weer met het opbouwen naar gewone maaltijden en voldoende calorie-iname per dag. Het Cambridge Weight Plan is een medisch uitgebalanceerd dieet, dat met kennis van zaken moet worden begeleid. Ik weet door welke fases u heen gaat en kan u op de juist momenten precies dat zetje geven dat u nodig heeft. Als u contact met mij opneemt, stellen we samen een persoonlijk schema voor u op. U betaalt in principe alleen voor het intakegesprek. Het dieet zelf is, zeker vergeleken met andere diëten, beslist niet duur.

Als u ziet hoe snel u resultaat heeft, is dat méér dan de moeite waard.

U bent van harte welkom!!

Met vriendelijke groet,

Karin Egberink
06-30417262


img_0841-91x104Givano Mahespalsingh

Wat fijn dat u mijn pagina bezoekt! Mijn naam is Givano Mahespalsingh, onafhankelijk Cambridge consulent uit Hengelo Overijssel. Ik ben getrouwd met Laura Mahespalsingh- Egberink (consulente Cambridge weight plan). Samen hebben we een mooie praktijk in Hengelo, Haaksbergen en Goor. Ik help u naast het behalen van uw streefgewicht natuurlijk ook op gewicht te blijven. Ik vind het erg leuk om mensen te begeleiden en hun daarna vol vertrouwen de deur uit te zien gaan.Aangezien u dit leest vecht u waarschijnlijk ook tegen onze grootste vijand: overgewicht. Deze langdurige strijd kan soms oneindig lijken. Dit heb ik zelf ervaren en daarom help ik u hier graag verder bij!

Bel of mail voor een afspraak of kom gerust even langs in onze praktijk.

Met vriendelijke groet,

Givano Mahespalsingh
Onafhankelijk Cambridge Consulent Hengelo-Goor
06-21701270